POWER MAX SNEEUWFREZEN


COMPACT EN HEAVY-DUTY

Wordt er een hevige sneeuwstorm voorspeld? Maak u geen zorgen. Toro Power Max tweetraps sneeuwfrezen zijn gemaakt voor zware omstandigheden. Met duurzame stalen onderdelen en een gepatenteerd Anti-Clogging System maken ze korte metten met diepe, samengedrukte sneeuw. Ze zijn bovendien compact en eenvoudig te hanteren. Ze vormen de perfecte mix van Toro's betrouwbaarheid en sneeuwruimvermogen voor langere opritten en zwaardere sneeuwval.

BLIJF OP KOERS Het Anti-Clogging System leidt overtollige sneeuw automatisch weg van het uitwerpkanaal en terug in de boor om verstopping te beperken.

ONTWORPEN VOOR GROTE OPRITTEN EN DIEPE SNEEUW Werp 864 kg/min sneeuw uit tot 13,7 meter, met een royale werkbreedte van 66 cm.

RICHT SNEEUW TERWIJL U BEZIG BENT De Quick Stick® 200° bediening van het uitwerpkanaal laat u de richting van het uitwerpkanaal en de hoek van de uitwerpgeleider gemakkelijk instellen terwijl u bezig bent.

HEAVY-DUTY CONSTRUCTIE De uiterst sterke boor tandwielkast is gemaakt om bestand te zijn tegen extreme druk – geen veiligheidspennen nodig.

GEMAAKT VOOR ZWARE OMSTANDIGHEDEN Alles van de behuizing, het frame, het Anti-Clogging System tot het uitwerpkanaal is gemaakt van 100% staal.

EXTRA’S OM HET LEVEN EENVOUDIGER TE MAKEN Handverwarmers en led-koplampen zijn beschikbaar op bepaalde modellen.

START MET DRUKKNOP Het elektrische startsysteem maakt starten kinderspel: aansluiten, knop indrukken, klaar! Uitsluitend op sommige modellen.

3 JAAR BEPERKTE GARANTIE Neem contact op met een dealer of ga naar Toro.com voor informatie over de garantie.

HET BEST GESCHIKT VOOR:

  • OPPERVLAK: beton, asfalt en grind
  • GROOTTE: opritten voor 6 wagens of meer
  • DIEPTE VAN DE SNEEUW: 15-51 cm

Meer info nodig? Klik hier om onze nuttige pocketgids te downloaden
of bezoek uw Toro dealer om te praten met een expert!