POWER MAX-SNÖSLUNGOR


KOMPAKTA OCH KRAFTFULLA

Säger prognosen snöstorm? Ingen fara. Toro Power Max tvåstegs snöslungor är byggda för att klara tuffa förhållanden. Med hållbara stålkomponenter och ett patenterat Anti-Clogging-system röjer de hård och kompakt snö utan större ansträngning. De är också kompakta och enkla att hantera. Det är den perfekta blandningen av pålitlighet från Toro och snöröjningskapacitet för längre uppfarter och tungt snöfall.

HÅLL UTLOPPET RENT Anti-Clogging-systemet styr automatiskt överflödig snö bort från utkastaren och tillbaka in i inmatarskruven för att förhindra igensättning.

KONSTRUERADE FÖR STORA GARAGEUPPFARTER OCH DJUP SNÖ Slunga 864 kg snö per minut upp till 13,7 m med en röjningsbredd på hela 66 cm.

RIKTA OM SNÖN UNDER ARBETETS GÅNG Det är enkelt att ändra utkastarens riktning och deflektorns vinkel under arbetets gång med Quick Stick®-utkastarreglaget på 200°.

KRAFTFULL KONSTRUKTION Den starka växellådan med inmatarskruv är konstruerad för att klara av hård belastning – inga säkerhetsstift krävs.

KONSTRUERADE FÖR TUFFA FÖRHÅLLANDEN Allt från huset till ramen, Anti-Clogging-systemet och utkastaren är tillverkade av 100 % stål.

EXTRAUTRUSTNING SOM UNDERLÄTTAR Handvärmare och LED-framljus finns tillgängliga på utvalda modeller.

START MED TRYCKKNAPP Enkel start varje gång med elstarten – det är bara att koppla in, trycka på en knapp och sätta igång! Endast utvalda modeller.

3 ÅRS BEGRÄNSAD GARANTI Kontakta närmaste återförsäljare eller se Toro.com för fullständig information om garantier.

BÄST FÖR:

  • YTOR: Betong-, asfalts- och grusytor
  • STORLEK: Garageuppfarter med plats för minst 6 bilar
  • SNÖDJUP: 15–51 cm snödjup

Vill du ha mer info? Klicka här för att ladda ned vår nyttiga fickguide
eller besök din Toro-återförsäljare för att prata med en expert!