POWER MAX HD SNEEUWFREZEN


INDRUKWEKKEND IN ELKE SOORT SNEEUW

De Toro Power Max HD tweetraps sneeuwfrezen zijn professionele machines die ontworpen zijn om efficiënt de diepste sneeuw te ruimen en de grootste opritten sneeuwvrij te maken. Met duurzame stalen onderdelen en een gepatenteerd Anti-Clogging System ploegen ze agressief door diepe, samengedrukte sneeuw. Met beschikbare werkbreedtes van 71 cm en 81 cm en maximale diepte van de sneeuw tot 55 cm kan de Power Max HD sneeuw tot 19,8 meter uitwerpen. De Power Max HD kan maximaal 1443 kg sneeuw per minuut uitwerpen.

De Power Max HD sneeuwfrezen zijn krachtig, maar ze zijn ook gebouwd met het oog op controle en comfort voor de bestuurder. De standaard elektrische start met drukknop, de led-lampjes en de bediening van de sneeuwstroom met één hand zorgen ervoor dat de meest barre sneeuwstormen gemakkelijker te managen zijn.

RICHT SNEEUW TERWIJL U BEZIG BENT De Quick Stick® 200° bediening van het uitwerpkanaal laat u de richting van het uitwerpkanaal en de hoek van de uitwerpgeleider gemakkelijk instellen terwijl u bezig bent.

HEAVY-DUTY CONSTRUCTIE De uiterst sterke boor tandwielkast is gemaakt om bestand te zijn tegen extreme druk – geen veiligheidspennen nodig.

GEMAKKELIJKE STUURBEKRACHTIGING Draaien, achteruitrijden en sturen zijn gemakkelijk met wielen die afzonderlijk of tegelijk uitgeschakeld worden met de trekkerbediening.
Uitsluitend voor sommige Power Max HD-modellen.

GEMAAKT VOOR ZWARE OMSTANDIGHEDEN Alles van de behuizing, het frame, het Anti-Clogging System tot het uitwerpkanaal is gemaakt van 100% staal.

START MET DRUKKNOP Het elektrische startsysteem maakt starten kinderspel: aansluiten, knop indrukken, klaar!

EXTRA’S OM HET LEVEN EENVOUDIGER TE MAKEN Ingebouwde handverwarmers zijn beschikbaar op bepaalde modellen.

3 JAAR BEPERKTE GARANTIE Neem contact op met een dealer of ga naar Toro.com voor informatie over de garantie.

LEVENSLANGE GARANTIE OP HET ANTI-CLOGGING SYSTEM Is van toepassing op het Power Max Anti-Clogging System. Neem contact op met een dealer of ga naar Toro.com voor informatie over de garantie.

LEVENSLANGE GARANTIE OP HET UITWERPKANAAL Is van toepassing op de Power Max HD uitwerpgeleider, het onderste uitwerpkanaal en het uitwerpkanaal. Neem contact op met een dealer of ga naar Toro.com voor informatie over de garantie.

HET BEST GESCHIKT VOOR:

  • OPPERVLAK: beton, asfalt en grind
  • GROOTTE: opritten voor 6 wagens of meer
  • DIEPTE VAN DE SNEEUW: 15-55 cm

Meer info nodig? Klik hier om onze nuttige pocketgids te downloaden
of bezoek uw Toro dealer om te praten met een expert!