POWER MAX HD-SNÖSLUNGOR


IMPONERAR MED ALLA TYPER AV SNÖ

Toros Power Max HD tvåstegs snöslungor är konstruerade för kommersiell användning och röjer effektivt den djupaste snön och de största garageuppfarterna. Med hållbara stålkomponenter och ett patenterat Anti-Clogging-system tar de sig aggressivt igenom djup, kompakt snö. Med de tillgängliga röjningsbredderna 71 cm och 81 cm och maximala snödjup på 55 cm kan Power Max HD slunga snö upp till 19,8 meter. Power Max HD kan faktiskt slunga upp till 1 443 kg snö per minut.

Power Max HD-snöslungorna är både kraftfulla och konstruerade med operatörskontroll och komfort i åtanke. Tack vare elstart med tryckknapp som standard, LED-lampor och enhandskontroll över snöbågen blir till och med de tuffaste snöstormar enklare att klara av.

RIKTA OM SNÖN UNDER ARBETETS GÅNG Det är enkelt att ändra utkastarens riktning och deflektorns vinkel under arbetets gång med Quick Stick®-utkastarreglaget på 200°.

KRAFTFULL KONSTRUKTION Den starka växellådan med inmatarskruv är konstruerad för att klara av hård belastning – inga säkerhetsstift krävs.

SERVOSTYRNING Det är enkelt att svänga, backa och styra med hjul som frikopplas oberoende eller samtidigt med avtryckarreglage.
Endast utvalda Power Max HD-modeller.

KONSTRUERADE FÖR TUFFA FÖRHÅLLANDEN Allt från huset till ramen, Anti-Clogging-systemet och utkastaren är tillverkade av 100 % stål.

START MED TRYCKKNAPP Enkel start varje gång med elstarten – det är bara att koppla in, trycka på en knapp och sätta igång!

EXTRAUTRUSTNING SOM UNDERLÄTTAR Inbyggda handvärmare finns tillgängliga på utvalda modeller.

3 ÅRS BEGRÄNSAD GARANTI Kontakta närmaste återförsäljare eller se Toro.com för fullständig information om garantier.

LIVSTIDS GARANTI PÅ ANTI-CLOGGING-SYSTEMET Gäller Power Max Anti-Clogging-system. Kontakta närmaste återförsäljare eller se Toro.com för fullständig information om garantier.

LIVSTIDS GARANTI PÅ UTKASTAREN Gäller deflektor, nedre utkastare och utkastare på Power Max HD. Kontakta närmaste återförsäljare eller se Toro.com för fullständig information om garantier.

BÄST FÖR:

  • YTOR: Betong-, asfalts- och grusytor
  • STORLEK: Garageuppfarter med plats för minst 6 bilar
  • SNÖDJUP: 15–55 cm snödjup

Vill du ha mer info? Klicka här för att ladda ned vår nyttiga fickguide
eller besök din Toro-återförsäljare för att prata med en expert!