QUICK CLEAR SNEEUWFREZEN


DE DUIDELIJKE KEUZE

Met de Toro Quick Clear eentraps sneeuwfrezen rijdt u gemakkelijk en snel door de sneeuw; ze zijn sterk genoeg om serieuze sneeuw aan te pakken en gemakkelijk voor iedereen om mee te manoeuvreren. De Quick Clear werpt sneeuw tot 11 meter ver, maakt een pad van 53 cm breed vrij en ruimt zonder moeite sneeuw tot op de grond. En met Toro’s 2 jaar startgarantie* bent u klaar voor wat de winter in petto heeft.
*Neem contact op met een dealer of ga naar Toro.com voor informatie over de garantie.

VERGT MINDER MOEITE De innovatieve draaiende schrapers van het Power Propel® systeem houden de rotor in constant contact met de grond, waardoor de sneeuwfrees zichzelf aandrijft en u minder moeite moet doen.

SNEL SNEEUWRUIMEN De gebogen rotor en omgekeerde trechter van het Power Curve systeem verplaatsen efficiënt tot 816 kg sneeuw per minuut en zorgen ervoor dat de machine minder snel verstopt raakt.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE BEDIENING Dankzij de Quick Chute met Zip Deflector beschikt u over 210 graden bediening, waardoor u de sneeuw gemakkelijk precies waar u het wilt kunt blazen.

START MET DRUKKNOP Het elektrische startsysteem maakt starten kinderspel: aansluiten, knop indrukken, klaar! Uitsluitend op sommige modellen.

2 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE Neem contact op met een dealer of ga naar Toro.com voor informatie over de garantie.

2 JAAR STARTGARANTIE Neem contact op met een dealer of ga naar Toro.com voor informatie over de garantie.

HET BEST GESCHIKT VOOR:

  • OPPERVLAK: beton en asfalt
  • GROOTTE: opritten voor 4 wagens of meer, voetpaden en terrassen
  • DIEPTE VAN DE SNEEUW: 5-32 cm

Meer info nodig? Klik hier om onze nuttige pocketgids te downloaden
of bezoek uw Toro dealer om te praten met een expert!