QUICK CLEAR-SNÖSLUNGOR


DET TYDLIGA VALET!

Toros enstegs snöslungor Quick Clear är tillräckligt starka för att ta sig an rejält med snö men ändå lätta så att vem som helst kan manövrera dem. De tar sig snabbt och lätt igenom snön. Quick Clear slungar snön upp till 11 meter, och den röjer utan problem en 53 cm bred gång ända ned till marken. Och med Toros två-års garanterad start-garanti*, är du redo för vad än vintern har att komma med.
*Kontakta närmaste återförsäljare eller se Toro.com för fullständig information om garantier.

MINDRE ANSTRÄNGNING KRÄVS Power Propel®-systemets innovativa roterande skrapor ser till att rotorn hela tiden har kontakt med marken, vilket ger automatisk drivning av snöslungan så att du inte behöver anstränga dig.

RÖJ SNÖ SNABBT Power Curve-systemets konstruktion med svängd rotor och omvänd tratt röjer effektivt upp till 816 kg snö per minut och minskar igensättningen.

LÄTTANVÄNDA REGLAGE Snabbutkastaren med zipdeflektor ger 210 graders kontroll så att du enkelt kan placera snön precis där du vill ha den.

START MED TRYCKKNAPP Enkel start varje gång med elstarten – det är bara att koppla in, trycka på en knapp och sätta igång! Endast utvalda modeller.

2 ÅRS FULLSTÄNDIG GARANTI Kontakta närmaste återförsäljare eller se Toro.com för fullständig information om garantier.

2 ÅRS STARTGARANTI Kontakta närmaste återförsäljare eller se Toro.com för fullständig information om garantier.

BÄST FÖR:

  • YTA: Betong- och asfaltsytor
  • STORLEK: Garageuppfarter med plats för minst 4 bilar, gångar och altaner
  • SNÖDJUP: 5–32 cm snödjup

Vill du ha mer info? Klicka här för att ladda ned vår nyttiga fickguide
eller besök din Toro-återförsäljare för att prata med en expert!