SNOWMAX SNEEUWFREZEN


HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Een sneeuwfrees waar ieder mee aan de slag kan en die toch krachtig genoeg is voor dichte sneeuw aan het eind van de oprit? De SnowMax is geknipt voor u. Het innovatieve ontwerp is uiterst krachtig, verbluffend wendbaar en gemakkelijk te bedienen. Zo ruimt u 25% meer sneeuw per minuut, tot 1270 kg, waardoor u 30% tijd kunt besparen* en sneller weer knus voor de haard zit.
*Capaciteit is afhankelijk van de omstandigheden. Vergeleken met Toro® Power Max® modellen.

BESPAAR 30% TIJD!*Ruimt 25% meer sneeuw per minuut, waardoor u 30% bespaart op de tijd die u nodig hebt om sneeuw te ruimen en u dus sneller uit de kou en terug in uw warme huis bent.
*Capaciteit is afhankelijk van de omstandigheden. Vergeleken met Toro® Power Max® modellen.

RUIM SNEEUW OP UW EIGEN TEMPO Toro’s exclusieve automatische aandrijfsysteem houdt automatisch rekening met uw loopsnelheid en past zich vlot aan.

RICHT SNEEUW TERWIJL U BEZIG BENT De Quick Stick® 200° bediening van het uitwerpkanaal laat u de richting en hoek van het uitwerpkanaal gemakkelijk instellen terwijl u bezig bent. Alleen beschikbaar op bepaalde modellen.

MAAK GROTERE OPPERVLAKTES SNEEUWVRIJ Werp sneeuw tot 12 m ver uit met een werkbreedte van 61 cm en een efficiëntere uitwerpstroom van het hoge uitwerpkanaal met een schuin ontwerp.

START MET DRUKKNOP Het elektrische startsysteem maakt starten kinderspel: aansluiten, knop indrukken, klaar! Uitsluitend op sommige modellen.

3 JAAR BEPERKTE GARANTIE Neem contact op met een dealer of ga naar Toro.com voor informatie over de garantie.

LEVENSLANGE GARANTIE OP HET UITWERPKANAAL Is van toepassing op de uitwerpgeleider, het onderste uitwerpkanaal en het uitwerpkanaal. Neem contact op met een dealer of ga naar Toro.com voor informatie over de garantie.

HET BEST GESCHIKT VOOR:

  • OPPERVLAK: beton en asfalt
  • GROOTTE: opritten voor 4 wagens of meer, voetpaden en terrassen
  • DIEPTE VAN DE SNEEUW: 15-46 cm

Meer info nodig? Klik hier om onze nuttige pocketgids te downloaden
of bezoek uw Toro dealer om te praten met een expert!