SNOWMAX-SNÖSLUNGOR


DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Är du ute efter en snöslunga som är så lättanvänd att vem som helst kan sköta den samtidigt som den lätt klarar uppfartens snö? Då är SnowMax snöslungan för dig. Den innovativa konstruktionen omfattar imponerande kraft, fantastisk manövrerbarhet och användarvänliga reglage. Det gör att du kan röja 25 % mer snö per minut, upp till 1 270 kg, vilket kan ge en tidsbesparing på 30 %* så att du blir klar snabbare.
*Kapaciteten varierar efter förhållandena. Jämfört med Toro® Power Max®-modeller.

SPARA 30 % MER TID!* Röjer 25 % mer snö per minut, vilket kan ge en tidsbesparing på 30 %* så att du blir klar snabbare.
*Kapaciteten varierar efter förhållandena. Jämfört med Toro® Power Max®-modeller.

RÖJ SNÖ I DIN EGEN TAKT Toros unika automatiska drivsystem känner automatiskt av din gånghastighet och anpassar sig smidigt till den.

RIKTA OM SNÖN UNDER ARBETETS GÅNG Det är enkelt att ändra utkastarens riktning och vinkel under arbetets gång med Quick Stick®-utkastarreglaget på 200°. Finns på utvalda modeller.

RÖJ STÖRRE YTOR Röj snö upp till 12 meter med en röjningsbredd på 61 cm och ett effektivare slungflöde tack vare den långa utkastaren med sned design.

START MED TRYCKKNAPP Enkel start varje gång med elstarten – det är bara att koppla in, trycka på en knapp och sätta igång! Endast utvalda modeller.

3 ÅRS BEGRÄNSAD GARANTI Kontakta närmaste återförsäljare eller se Toro.com för fullständig information om garantier.

LIVSTIDS GARANTI PÅ UTKASTAREN Gäller deflektor, nedre utkastare och utkastare. Kontakta närmaste återförsäljare eller se Toro.com för fullständig information om garantier.

BÄST FÖR:

  • YTOR: Betong- och asfaltsytor
  • STORLEK: Garageuppfarter med plats för minst 4 bilar, gångar och altaner
  • SNÖDJUP: 15–46 cm snödjup

Vill du ha mer info? Klicka här för att ladda ned vår nyttiga fickguide
eller besök din Toro-återförsäljare för att prata med en expert!