• Voor wedstrijdvelden

    PASSIE

    VERENIGD.

PASSIE WAAR U KUNT OP BOUWEN. Wilt u een demonstratie? Hebt u een vraag?

MACHINES EN BEREGENING VOOR WEDSTRIJDVELDEN

De voorbereiding van het perfecte decor voor topwedstrijden is een kwestie van timing en nauwkeurig werk. De manier waarop gras reageert na een maaibeurt is niet alleen cruciaal voor een optimaal maaibeeld, maar ook voor de gezondheid ervan op lange termijn. Daarom zet Toro volop in op de ontwikkeling van machines die u meer bieden.

 

MACHINES VOOR WEDSTRIJDVELDEN

De maaiers, spuitmachines, beluchter en werkvoertuigen van Toro zijn het neusje van de zalm en zijn ontworpen met het oog op onderhoudsvriendelijkheid en minimale uitvaltijd. Via het Toro Performance Parts Program kunnen afzonderlijke originele onderdelen makkelijk vervangen worden om de levensduur van de machines te verlengen. Dat maakt Toro een gedroomde partner voor clubs met een krap budget. Immers: kwaliteit en duurzaamheid leveren uiteindelijk altijd winst op.

 

BEREGENING VOOR WEDSTRIJDVELDEN

Een Toro systeem gaat altijd zeer efficiënt en duurzaam om met energie en water. Dankzij de geavanceerde configuratieopties en afstellings­mogelijkheden kunt u de waterafgifte precies regelen. Zo bespaart u geld en beperkt u de totale eigendomskosten.

PASSIE WAAR U KUNT OP BOUWEN. Voor alle details …