• De passie die teams en fans samenbrengt
    is dezelfde passie die terreinbeheerders en Toro samenbrengt
    PASSION UNITED
    Scrollen …

PASSIE WAAR U KUNT OP BOUWEN. Wilt u een demonstratie? Hebt u een vraag?

Echte passie voor sportvelden

Toro is 's werelds enige bedrijf dat een compleet systeem van oplossingen voor gazononderhoud aanbiedt, van innovatieve producten tot waterbesparende beregeningssystemen. Samen met terreinbeheerders over de hele wereld stelt het dagelijks alles in het werk om sportvelden tot in de puntjes te verzorgen. De passie die teams en fans samenbrengt, is dezelfde passie die terreinbeheerders en Toro samenbrengt. Die ongeëvenaarde inzet noemen we Passion United.

VOOR WEDSTRIJDVELDEN

De voorbereiding van het perfecte decor voor topwedstrijden is een kwestie van timing en nauwkeurig werk. De manier waarop gras reageert na een maaibeurt is niet alleen cruciaal voor een optimaal maaibeeld, maar ook voor de gezondheid ervan op lange termijn. Daarom zet Toro volop in op de ontwikkeling van machines die u meer bieden.

Toro koppelt zijn passie voor een onberispelijk maaibeeld aan een passie voor kerngezond gras. Toro's beregeningsoplossingen voor sportvelden blinken uit in hun efficiënte waterafgifte en ze reduceren tegelijk uw werktijd. Toro helpt u ook bij het efficiënt en waterzuinig beheren van uw beregening, met sensors en spuitdoppen die uw gazon gezond en springlevend houden.

Machines en beregening voor wedstrijdvelden

VOOR TRAININGS- EN SPORTFACILITEITEN

Toro is de trotse partner van wereldbekende terreinen als die van Real Madrid en St Andrews Links. Maar het bedrijf brengt evengoed topresultaten binnen handbereik voor organisaties met een kleiner budget en minder middelen. Toro biedt u meer dan alleen machines. Het biedt u een ervaren, deskundig team dat u helpt om uw specifieke doelen voor uw veld en uw team te verwezenlijken.

Machines en beregening voor TRAININGS- EN SPORTFACILITEITEN

Een indrukwekkende tweede helft

Toro Protection Plus

Op zoek naar superieure kwaliteit tegen een redelijke prijs? Misschien zijn tweedehands Toro-machines iets voor u. Een uitstekende keuze, niet alleen omdat producten langer meegaan en vele jaren superieur presteren en opwaardeerbaar zijn, maar ook omdat Toro u bijstaat, zelfs als u tweedehands machines of onderdelen gebruikt.

Toro Protection Plus laat u vol vertrouwen machines kopen waarvan de garantieperiode verlopen is. Het verlengt de dekking en geeft u gemoedsrust, wetende dat onverwachte defecten u geen geld zullen kosten of slapeloze nachten opleveren.