• Passionen som förenar lagen och supportrarna
    är samma passion som förenar grässpecialister och Toro
    FÖRENAD PASSION
    Bläddra ned …

EN PASSION DU KAN LITA PÅ. Vill du ha en demovisning? Har du frågor?

Äkta passion för idrottsplaner

Som enda företag i världen som erbjuder ett komplett system av gräsunderhållslösningar från innovativa produkter till vattenbesparande bevattningssystem bryr sig Toro tillsammans med vaktmästare runt om i världen om idrottsplanernas skick. Samma passion som förenar lagen och supportrarna är den passion som förenar grässpecialister och Toro. Detta unika engagemang kallar vi ”Förenad passion”.

FÖR MATCHPLANER

Att förbereda underlaget för match är en fråga om både timing och precision. Hur gräset reagerar efter en klippning är avgörande, inte bara för optimalt utseende, utan även för långsiktig hälsa. Det är därför Toro lägger stor möda på att utveckla utrustning som ger det där lilla extra.

Toro kombinerar sin passion för det perfekta utseendet med en passion för välmående gräsmattor. Toros bevattningslösningar för idrottsplaner ger mycket effektiv bevattning och sparar samtidigt arbetstimmar. Toro hjälper dig även effektivt att sköta bevattningen med sensorer och munstyckesteknologi som håller gräset friskt och livfullt med hjälp av så lite vatten som möjligt.

Utrustning och bevattning för matchplaner

FÖR TRÄNINGS- OCH IDROTTSANLÄGGNINGAR

Samtidigt som Toro arbetar med världsberömda anläggningar som Real Madrid och St Andrews Links möjliggör företaget resultat i världsklass även för organisationer med lägre budget och mindre resurser. Toro bidrar inte bara med utrustning. Toro bidrar även med ett erfaret och kunnigt team för att du ska kunna uppnå just de mål du har för din idrottsplan och ditt team.

Utrustning och bevattning för TRÄNINGS- OCH IDROTTSANLÄGGNINGAR

En imponerande andra halvlek

Toro Protection Plus

Att vilja ha överlägsen kvalitet till ett rimligt pris kan leda dig till förägt Toro-material. Detta är ett riktigt bra val, inte bara för att produkterna håller längre och ger överlägsen prestanda och uppgradering i många år, men även för att Toro hjälper dig även när du använder begagnade produkter eller delar.

Med Toro Protection Plus kan du köpa utrustning med utgången garanti utan att behöva oroa dig. Garantin förlängs och ger dig sinnesro och vetskap om att oväntade haverier inte kommer att kosta dig pengar och ge dig huvudvärk.