• För tränings- och idrottsanläggningar

    FÖRENAD

    PASSION.

EN PASSION DU KAN LITA PÅ. Vill du ha en demovisning? Har du frågor?

UTRUSTNING OCH BEVATTNING FÖR TRÄNINGS- och idrottsanläggningar

Att förbereda underlaget för match är en fråga om både timing och precision. Hur gräset reagerar efter en klippning är avgörande, inte bara för optimalt utseende, utan även för långsiktig hälsa. Det är därför Toro lägger stor möda på att utveckla utrustning som ger det där lilla extra.

 

UTRUSTNING FÖR TRÄNINGS- OCH IDROTTSANLÄGGNINGAR

Toros gräsklippare, sprutor, luftare och nyttofordon representerar sin tids teknologiska höjdpunkt och har ett minimalt underhållsbehov och minimala stilleståndstider. Om du använder Toros program för prestandadelar kan du enkelt byta ut enkla originaldelar som förlänger utrustningens livscykel. Detta gör Toro till en bra partner för klubbar med stram budget. Detta eftersom kvalitet och hållbarhet alltid lönar sig på lång sikt.

 

BEVATTNING FÖR TRÄNINGS- OCH IDROTTSANLÄGGNINGAR

Ett Toro-system är alltid ett mycket effektivt och hållbart energi- och vattenverktyg. Tack vare de avancerade konfigurationsalternativen och justeringsmöjligheterna kan du använda vatten precis när du behöver det. Allt detta hjälper dig att spara pengar och hålla din totala ägandekostnad på en låg nivå.