• Prestaties van het voorste plan
    TORO GROUNDSMASTER® 3200/3300
    Productiviteit, comfort en betrouwbaarheid –

De nieuwe Groundsmaster® 3200/3300 serie is productief als geen andere.
Neem voor meer informatie contact op met uw Toro-dealer.

 

Productiviteit, comfort en betrouwbaarheid: dat is de gloednieuwe Groundsmaster 3200/3300 frontcirkelmaaier

De nieuwe Groundsmaster® 3200/3300 serie is productief als geen andere. Voorzien van een krachtige 18,4 kW (24,7 pk) of 27,9 kW (37,4 pk) Tier 4 / Stage V Yanmar® dieselmotor, CrossTrax® vierwielaandrijving en het bekende Groundsmaster maaidek dat een bijzonder hoge maaikwaliteit biedt.

Door de volledig verstelbare geveerde stoel en stuurkolom, de vingertopbediening van de motor en de optionele cabine voor het hele seizoen ervaart u de gehele dag optimaal comfort. Routinematig onderhoud is ook eenvoudig dankzij het innovatieve ontwerp van het kanteldek.

GROUNDSMASTER 3200/3300 KENMERKEN

MEERDERE MAAIDEKOPTIES

Een breed assortiment maaidekken voor elk soort terrein zorgt voor onderhoudsgemak en uitstekende maaikwaliteit.

SUPERIEUR BESTUURDERSCOMFORT

Instelbare geveerde stoel, verstelbaar stuur en goed bereikbare bedieningsorganen verzekeren het comfort van de bestuurder.


AANDRIJVING OP ALLE WIELEN

CROSSTRAX® aandrijving op alle wielen voor superieur klimvermogen.


DUURZAAMHEID: Krachtige 18,4 kW (24,7 pk) of 27,9 kW (37,4 pk) Yanmar® diesel Tier 4/STAGE V-conforme motoren --
Robuuste 7-gauge gelaste cirkelmaaidekken van uiterst sterk staal -- Leverbaar in maaibreedte 152 cm en 183 cm.

PRESTATIES: Werk het hele jaar door, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden, met de verbeterde tractie van de CrossTrax® aandrijving op alle wielen, die het vermogen optimaal naar de wielen afzonderlijk verdeelt -- Rij stoepranden op en rij gemakkelijk van het ene werkterrein naar het andere met 19,8 cm bodemspeling

PRODUCTIVITEIT/ De innovatieve maaidekken van 152 of 183 cm kunt u makkelijk schoonmaken door de kantelfunctie -- Transportsnelheid tot 24 km/uur -- Gebruik de verstelpen om de maaihoogte makkelijk in te stellen van 25 tot 152 mm -- Comfortabel bestuurdersplatform en druktoetsbediening -- Makkelijk toegankelijke onderhoudspunten.

VEELZIJDIGHEID: Maaidekken met zij- of achteruitworp -- Optioneel F60 klepelmaaidek van 152 cm -- Heel het jaar door te gebruiken dankzij tal van breed inzetbare werktuigen -- Sneeuw of afval ruimen, zout strooien... en dat alles vanuit de comfortabele cabine.

DE NIEUWE TORO GROUNDSMASTER 3200/3300

Productoverzicht
Handgreep

De nieuwe Groundsmaster® 3200/3300 serie is productief als geen andere.
Neem voor meer informatie contact op met uw Toro-dealer.

TORO VAN START TOT FINISH

Toro ontwikkelt al zijn producten in samenwerking met professionele terreinbeheerders – een werk dat nooit af is. Onze agronomen en ingenieurs werken voortdurend nieuwe oplossingen uit om de productiviteit te verbeteren, brandstof te besparen en groeiomstandigheden te verbeteren. Dat resulteert in een productlijn die iedereen, van beginner tot pro, gebruiksgemak verschaft, evenals de duurzaamheid om zware omstandigheden het hoofd te bieden en betrouwbaarheid die de uitvaltijd tot een minimum beperkt en ervoor zorgt dat uw personeel aan de slag blijft. Bovendien kan u als klant met onze producten bogen op service en ondersteuning van lokale Toro verdelers die alles in het werk stellen voor het succes van hun klanten.

Ontdek Toro’s gehele productlijn voor professionele terreinbeheerders op toro.com en neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke Toro verdeler.