• Frontklipparprestanda
    TORO GROUNDSMASTER® 3200/3300
    Produktivitet, komfort, pålitlighet.

Den nya Groundsmaster® 3200/3300-serien ger oöverträffad produktivitet.
Kontakta din Toro-återförsäljare för mer information.

 

Produktivitet, komfort och pålitlighet, det är den helt nya frontrotorklipparen Groundsmaster 3200/3300

Den nya Groundsmaster® 3200/3300-serien ger oöverträffad produktivitet. Med en kraftfull Yanmar®-dieselmotor på 18,4 kW (24,7 hk) eller 27,9 kW (37,4 hk) som uppfyller Tier 4/steg 5, CrossTrax®-allhjulsdrift och legendariska Groundsmaster-klippdäck som levererar exceptionell klippkvalitet.

Den här nya gräsklipparen erbjuder hög komfort under långa pass, med justerbart fjädrande säte och styrkolonn, de lättåtkomliga motorreglagen och hytt som tillval. Rutinmässigt underhåll är också enkelt med den innovativa uppåtlutande däckkonstruktionen.

FUNKTIONER GROUNDSMASTER 3200/3300

FLERA KLIPPDÄCKSALTERNATIV

Enkelt underhåll och utmärkt klippresultat tack vare ett brett urval av klippdäck som är konstruerade för att klara varje terräng.

ÖVERLÄGSEN FÖRARKOMFORT

Det justerbara sätet, den tiltbara styrkolonnen och de lättåtkomliga reglagen ger optimal förarkomfort.


DRIVNING PÅ ALLA HJUL

CROSSTRAX®-allhjulsdrift för överlägsna prestanda i uppförsbackar.


HÅLLBARHET: Kraftfulla Yanmar®-dieselmotorer på 18,4 kW (24,7 hk) eller 27,9 kW (37,4 hk) som uppfyller Tier 4/steg V --
Förstärkta svetsade rotordäck i höghållfast stål -- Tillgänglig med klippbredderna 152 cm och 183 cm.

PRESTANDA: Arbeta i utmanande förhållanden hela året med den ökade hjuldrivningen hos CrossTrax®-allhjulsdriften, som optimerar kraftfördelningen till varje hjul individuellt -- Kör uppför trottoarkanter och förflytta dig enkelt mellan arbetsområden med ett markavstånd på 19,8 cm.

PRODUKTIVITET: Innovativa uppåtlutande 152 cm och 183 cm klippdäck för enkel rengöring och underhåll -- Transporthastighet upp till 24 km/h -- Klipphöjden kan justeras från 25 mm till 152 mm genom enkel justering av ett stift -- Komfortabel förarplattform och lättåtkomliga reglage -- Lättåtkomliga underhållspunkter.

MÅNGSIDIGHET: Klippdäcksalternativ med utkast åt sidan eller bakåt -- Slagknivsdäckalternativ F60 på 152 cm -- Mångsidighet året runt med en rad redskap för olika säsonger -- Röj snö och skräp, sprid salt – allt från den bekväma tillvalshytten.

DEN NYA TORO GROUNDSMASTER 3200/3300

Produktförhandsgranskning
Handtag

Den nya Groundsmaster® 3200/3300-serien ger oöverträffad produktivitet.
Kontakta din Toro-återförsäljare för mer information.

TORO FRÅN START TILL MÅL

Hela vårt utbud har utformats med hjälp av experterna ute på fältet, och vårt uppdrag tar aldrig slut. Våra agronomer och ingenjörer arbetar ständigt på nya lösningar som ökar produktiviteten, minskar bränsleförbrukningen och förbättrar växtförhållandena. Resultatet är ett produktutbud som erbjuder användarvänlighet för operatörer på alla kompetensnivåer, en hållbarhet som klarar av tuffa förhållanden och en tillförlitlighet som minimerar driftstopp så att operatörerna förblir produktiva. Dessutom understöds det med service och support från lokala Toro-återförsäljare som brinner för att hjälpa kunder att lyckas.

Gå till toro.com och utforska Toros hela produktutbud för de som arbetar ute på fältet. Kontakta din lokala Toro-återförsäljare om du vill veta mer.

FRÅN START TILL MÅL Läs mer ...
FÖR KLIPPNING SE VÅRA KLIPPARE
FÖR RÖJNING SE VÅRA SNÖSLUNGOR
FÖR KLIPPNING SE VÅRA SLAGKLIPPARE
FÖR GRÄVNING SE VÅRA BORRAR