Det här får du med Toro

När du har ett jobb att utföra, behöver du utrustning som du kan lita på. Toro®-produkter är konstruerade med den precision och robusthet som krävs för att klara alla uppgifter, från markprojektering till klippning och grässkötsel. Sedan 1914 har vi konstruerat och utvecklat nya produkter med vilka engagerade personer kan få jobbet gjort på rätt sätt. Vi vet att både ditt och vårt anseende är beroende av det.

Mer än 100 år

FOKUSERADE PÅ
markskötsel

Mer än 400 patent

VÄRLDEN RUNT
med Toros innovationer

Mer än 3 %

AV DEN TOTALA OMSÄTTNINGEN
spenderas på F&U

Mer än 5 000

ÅTERFÖRSÄLJARE ÖVER HELA VÄRLDEN
till din hjälp

Vi lyssnar på branschen

Grupper av markproffs kommer till Toros huvudkontor i USA för att diskutera sina behov och erfarenheter med Toros tekniker och personal. Denna feedback utnyttjar vi för att utveckla nya funktioner och förbättra våra produkter.

Vi investerar i forskning

Tekniker och agronomer på vårt Center for Technology, Research and Innovation (CTRI) arbetar kontinuerligt med nya lösningar för bränslebesparing, förbättrad produktivitet, vattenkonservering och förbättrad hälsa för gräsmattor. Allt är en del av vår strävan efter ständiga förbättringar.

Vi stödjer entreprenörer

Vi erbjuder certifierad utbildning för servicetekniker så att de kan dra full nytta av sin Toro-utrustning. Vi stödjer dessutom våra produkter med service och support hos våra lokala distributörer, och vi stödjer många organisationer som verkar för att utveckla branschen.

Tradition av markskötsel

I mer än 100 år har The Toro Company fokuserat på att tillverka utrustning för skötsel av mark och landskap. Att sköta om marken ligger i våra rötter – det handlar både om att öka operatörernas produktivitet och om att skona värdefulla resurser.

Passar alla typer av gräs

Toro-produkter används på många av världens främsta idrottsarenor och golfbanor. Men de klarar även de besvärligaste av förhållanden. Yrkesmänniskor inom markskötsel förlitar sig på Toro för extrem tålighet, från parker och skötsel vid vägar till landskapsprojekt och högskolecampus.

En sann partner

Snarare än att endast tillhandahålla utrustning vill vi vara en samarbetspartner du kan rådgöra med för dina verksamhetsbehov. Vi behandlar våra kunder vänligt och med respekt eftersom relationer är väldigt viktiga för oss. Du kan förlita dig på Toro när det gäller att få flest fördelar till lägsta möjliga totala ägandekostnad.

Mer än 50 entreprenörsprodukter

Vårt sortiment är komplett med lösningar för alla dina uppgifter – från markbeläggning via landskapsvård till klippning. Och allt med service och support från en lokal distributör som arbetar för att du ska lyckas.

Vi på Toro har förståelse för de utmaningar du ställs inför varje dag, för vi lyssnar alltid på våra kunder. Varenda produkt vi tillverkar är konstruerad med dina behov i åtanke. Med viktiga deadlines, operatörer med olika kompetensnivåer och alltför lite tid för service är du beroende av utrustning som du kan lita på. Toros produkter är konstruerade för att dina operatörer ska kunna vara produktiva dag ut och dag in.Toro klarar allt – från markprojektering till underhåll

produktbild

Utrustning för trädskötsel och landskapsprojektering

Enkel markprojektering

För att kunna skapa ett vackert utomhusområde måste du börja med att projektera marken. Toro har den utrustning som krävs för att få jobbet gjort, med mångsidiga alternativ, intuitiva funktioner och lättanvända reglage.

produktbild

Gräsklippare för små till mellanstora ytor

Kompakt kraftpaket

Håll kundernas ytor snygga utan att kompromissa med produktiviteten. Våra motorgräsklippare är perfekta för trimning runt kanter, trottoarer och träd, samt mindre ytor.

  • Några extra centimeter klippdäck kan spara en massa klipptid med TurfMaster™-klipparen med 76 cm klippbredd.
  • Z Master®-klipparna med nollsvängradie är konstruerade av proffs för proffs och kombinerar utmärkt manövrering med överlägsen komfort för maximal operatörsproduktivitet.
  • Öka produktiviteten med HD ProLine-klipparen med Recycler®-klippsystemet för överlägsna mullnings- och uppsamlingsegenskaper.
produktbild

Gräsklippare för stora ytor

Högre prestanda

Spara tid utan att kompromissa med klippkvaliteten med våra gräsklippare för stora ytor. Du behöver dessa gräsklippare för dina största klippjobb – från stora egendomar och parker till skol- och universitetsområden.

produktbild

Grässkötsel och -underhåll

Lösningar för friska gräsmattor

Håll dina ytor snygga hela året med Toros sortiment av specialgrässkötselutrustning. Dessa produkter är konstruerade för att förenkla arbetet och samtidigt förbättra gräsmattans hälsa och utseende.

  • Jämna enkelt snår, högt ogräs, sly och tät vegetation med marken med röjsågen BRC-28.
  • Avlägsna gräsklipp, fröer, skräp och annat organiskt avfall med den kraftfulla skräpblåsen Pro Force™.
  • Använd den eldrivna borsten året runt för att avlägsna löv, skräp och snö.
  • Förenkla arbetet med översådd med hjälp av en kraftfull mekanisk eller hydraulisk såmaskin från Toro.


Besök Toros professionella sida med nyheter och information för att hjälpa entreprenörer att få mer gjort.