Het recept van Toro

U hebt werk te doen en u hebt daarvoor machines nodig waar u op kunt vertrouwen. Van het klaarmaken van terreinen tot maaien en gazononderhoud: dankzij hun precisie en robuustheid kunnen de producten van Toro® elke taak aan. Sinds 1914 ontwerpen en produceren wij nieuwe machines waarmee onze hardwerkende klanten vlekkeloos werk afleveren. Omdat we weten dat uw reputatie, en de onze, ervan afhangt.

Meer dan 100 jaar

FOCUS OP
terreinonderhoud

Meer dan 400 patenten

DE WERELD ROND
op de innovaties van Toro

Meer dan 3%

VAN DE TOTALE INKOMSTEN
wordt besteed aan R&D

5000+

DEALERS WERELDWIJD
tot uw dienst

Oor voor de industrie

Terreinprofessionals bezoeken massaal het hoofdkwartier van Toro in de VS om onze ingenieurs en medewerkers te vertellen over hun behoeften en ervaringen. Die feedback gebruiken wij om nieuwe functies te ontwikkelen en onze producten te verbeteren.

Investeren in onderzoek

Ingenieurs en agronomen in ons Center for Technology, Research and Innovation (CTRI) werken voortdurend aan nieuwe oplossingen om brandstof en water te besparen, de productiviteit te verbeteren en het gras gezonder te maken. Dit is allemaal onderdeel van ons streven naar voortdurende verbetering.

Ondersteuning van de groensector

Uw onderhoudstechnici kunnen bij ons terecht voor gecertificeerde trainingen zodat ze uw Toro machines optimaal benutten. Wij staan achter onze producten met service en ondersteuning van lokale distributeurs, en we ondersteunen tal van verenigingen die de sector vooruithelpen.

Een traditie in gazononderhoud

The Toro Company is al meer dan 100 jaar gericht op de productie van machines voor terreinonderhoud en aangelegde groenvoorzieningen. Van gebruikers productiever laten werken tot gras gezond houden en het besparen van kostbare middelen: onze zorg voor de aarde staat aan de basis van ons bedrijf.

Geschikt voor alle soorten gazon

De producten van Toro worden gebruikt op tal van ‘s werelds bekendste sportvelden en golfbanen. Bovendien kunnen ze de zwaarste omstandigheden aan. Van het onderhoud van parken en bermen tot aanlegwerkzaamheden en universiteitscampussen: gazonprofessionals vertrouwen op de extreme duurzaamheid van Toro.

Een onvervalste partner

Wij zijn niet zomaar een fabrikant: wij willen een partner zijn met wie u uw bedrijfsbehoeften bespreekt. We behandelen onze klanten eerlijk en met respect omdat we relaties belangrijk vinden. Toro gaat samen met u op zoek naar de optimale combinatie van voordelen met de laagste totale eigendomskosten.

50+ gespecialiseerde producten voor professioneel groenbeheer

Van verharde oppervlakken tot aangelegde groenvoorzieningen en maaien: ons productaanbod heeft voor elke klus precies de juiste oplossing. En u kunt terugvallen op de service en ondersteuning van lokale distributeurs die alles in het werk stellen voor uw succes.

Dankzij ons luisterend oor voor klanten begrijpt Toro voor welke uitdagingen u elke dag staat. Elk van onze producten is gemaakt op maat van uw wensen. Dreigende deadlines, medewerkers van uiteenlopende vaardigheidsniveaus en onvoldoende tijd voor service: u hebt machines nodig waar u kunt op vertrouwen. Met de producten van Toro blijft uw personeel dag na dag productief.Van het klaarmaken van terreinen tot onderhoud, Toro heeft altijd een passende oplossing

productafbeelding

Machines voor boomverzorging en voorbereidend werk

Terreinen klaarmaken wordt kinderspel

Een prachtige buitenomgeving creëren, dat begint met het klaarmaken van het terrein. Om die klus te klaren, heeft Toro de geknipte machines met veelzijdige opties, intuïtieve functies en gebruiksvriendelijke bediening.

productafbeelding

Maaiers voor kleine tot middelgrote oppervlakten

Kracht in een compact pakket

Hou het terrein van uw klanten in topconditie, en dat mét optimale productiviteit. Onze duwmaaiers zijn perfect voor trimwerk rond randen, stoepen en bomen, evenals maaien in krappe ruimten.

  • Een maaidek van enkele centimeters meer kan heel wat tijdwinst opleveren, getuige de 76 cm brede TurfMaster™ maaier.
  • De Z Master® Professional zero-turn maaiers werden door en voor professional ontworpen en koppelen uitstekende controle aan superieur comfort voor gebruikers die maximaal presteren.
  • Verhoog de productiviteit met de HD ProLine maaier, die met zijn Recycler® maaisysteem uitzonderlijke mulch- en grasvangprestaties levert.
productafbeelding

Maaiers voor grote terreinen

Presteer op grote voet

Bespaar tijd zonder in te boeten aan maaikwaliteit met onze maaiers voor grote terreinen. Van grote domeinen tot parken, scholen en universiteitscampussen: deze maaiers zijn onmisbaar voor uw grote maaiklussen.

productafbeelding

Gazononderhoud en -herstel

Oplossingen voor gezond gazon

Hou de grasterreinen die aan u toevertrouwd worden het hele jaar door in topconditie met het assortiment speciale gazononderhoudsmachines van Toro. Deze producten vereenvoudigen uw werk en maken het gazon gezonder en mooier.


Ga naar Toro Pros voor nieuws en informatie voor professionals die productiever willen werken.