• TORO GOLF
    Wat er echt toe doet


Blijf op de hoogte van de golfbranche en ga vandaag nog naar Toro Golf Advantage!

Kies Toro voor topresultaten

Voor spelers is alleen het beste goed genoeg. Daarbij kunt u rekenen op Toro, want wij weten wat het is om golfbanen met wereldfaam te onderhouden. Van uitstekende maaikwaliteit tot grotere productiviteit: het golfmateriaal van Toro is gebouwd om te presteren. Toro biedt precies wat nodig is om de klus telkens van de eerste keer goed te doen.

Meer dan 100 jaar

FOCUS OP golf

Meer dan 400 patenten

DE WERELD ROND
op de innovaties van Toro

Meer dan 3%

VAN DE TOTALE INKOMSTEN
wordt besteed aan R&D

Topgolfbanen

KIES TORO
golfmateriaal

Uw feedback telt

We vragen golfprofessionals naar hun uitdagingen en behoeften; hun feedback helpt ons bij het ontwerpen van nieuwe producten. Bij elke stap in het proces voeren we tests uit en gaan we na of onze oplossingen beantwoorden aan hun noden.

Ontwikkeling van nieuwe producten

Ingenieurs en agronomen in ons Center for Technology, Research and Innovation (CTRI) werken voortdurend aan nieuwe oplossingen om brandstof en water te besparen, de productiviteit te verbeteren en het gras gezonder te maken. Dit is allemaal onderdeel van ons streven naar voortdurende verbetering.

Echt partnerschap

Wij zijn niet zomaar een fabrikant: wij willen een partner zijn met wie u uw bedrijfsbehoeften bespreekt. We behandelen onze klanten eerlijk en met respect omdat we relaties belangrijk vinden. Of u nu greenkeeper, algemeen directeur of gebruiker bent: Toro gaat samen met u op zoek naar de optimale combinatie van voordelen met de laagste totale eigendomskosten.

 

Service en ondersteuning

Van service bij lokale distributeurs tot gecertificeerde trainingen voor uw onderhoudstechnici: wij zorgen dat u uw Toro machines optimaal benut. We ondersteunen ook talloze verenigingen en non-profitorganisaties uit de branche die zich inzetten voor de golfsport.

Een traditie in golf

Toro produceert al meer dan 100 jaar machines om terreinen en groenvoorzieningen mee te onderhouden. Al in de vroege dagen van ons bestaan produceerden wij als eerste mechanische onderhoudsproducten voor golfterreinen, en we zijn van oudsher een leider inzake beregening en golfterreinmachines.

Ruim toepassingsgebied

De producten van Toro worden gebruikt om kampioensgras te onderhouden op tal van ’s werelds meest vooraanstaande golfbanen. Bovendien kunnen ze de zwaarste omstandigheden aan. Van het onderhoud van parken en bermen tot aanlegwerkzaamheden en universiteitscampussen: gazonprofessionals vertrouwen op de extreme duurzaamheid van Toro.

Oplossingen waarop u kunt vertrouwen

Golfbanen staan voortdurend onder druk om meer te doen met minder. Toro ontwerpt zijn machines zo dat u uw middelen optimaal kunt benutten. De producten van Toro, met hun gebruiksvriendelijke functies en duurzaamheid voor de zwaarste omstandigheden, houden gebruikers van alle vaardigheidsniveaus de hele dag lang productief.

Alles wat we doen is ingegeven door feedback van klanten, want we willen meer zijn dan zomaar een fabrikant: we willen oplossingen bieden voor uw problemen. Kiest u voor Toro, dan krijgt u meer dan golfbaanmachines en beregeningsproducten. U krijgt de ondersteuning van een lokale distributeur die zich inzet voor uw succes.

aanduiding afbeelding

Slimme producten helpen u meer te doen

Blijf het beheer van uw golfbaan de baas en laat uw investeringen beter renderen met de nieuwste, duurzame innovaties van Toro.


ÉÉN MACHINE. ZO VEEL TOEPASSINGEN.

Toro® Outcross™ 9060
Klaar om meer te doen met de Outcross 9060? Dit compacte werkpaard koppelt de voordelen van een landbouwtractor aan die van een werkvoertuig tot een tijdbesparende, veelzijdige machine. Ze is compatibel met werktuigen van verschillende fabrikanten, zodat u bakken, vorken, sneeuwschuiven en nog veel meer kunt aankoppelen. De afzonderlijke aandrijving en besturing van de vier wielen vermindert bovendien de druk op het gras, wat de machine geknipt maakt voor golfbanen.

VERMOGEN EN VEELZIJDIGHEID OM DE KLUS TE KLAREN

Toro Workman® GTX
Indrukwekkend vermogen, een besturingssysteem uit de automobielsector en de exclusieve vering- en remsystemen maken de Workman GTX tot het meest veelzijdige praktische en comfortabele werkvoertuig in zijn klasse. Deze multifunctionele terrein- en gazonmachine heeft een gespleten frame dat scharniert zodat alle vier de wielen de grond blijven raken op oneffen terrein. Geveerde schokdempers zorgen voor een soepeler rijgedrag waardoor de bestuurder minder snel vermoeid raakt.

Toro golf

Kies uit een volledig aanbod golfbaanmachines van topklasse; klik voor meer informatie.