• TORO GOLF
    Det allra viktigaste


Håll dig uppdaterad om golfbranschen – besök Toro Advantage idag!

Välj Toro för resultat i världsklass.

Spelarna förväntar sig det allra bästa. För detta kan du lita på Toro, eftersom vi förstår vad som krävs för att underhålla en golfbana i världsklass. Toros golfutrustning är konstruerad för att prestera, från enastående klippkvalitet till ökad produktivitet. Du kan förlita dig på Toro för exakt vad du måste göra för att göra rätt första gången, varenda gång.

Mer än 100 år

FOKUS PÅ golf

Mer än 400 patent

VÄRLDEN RUNT
med Toros innovationer

Mer än 3 %

AV DEN TOTALA OMSÄTTNINGEN
spenderas på F&U

Toppbanor

VÄLJ TORO
golfutrustning

Din feedback räknas

Vi rådgör med yrkesmänniskor inom golf för att identifiera deras utmaningar och behov, och deras feedback är till nytta för oss när vi konstruerar nya produkter. Vi följer dessutom upp under processen för att testa och försäkra oss om att vi tillhandahåller den lösning som krävs för att de ska kunna utföra sitt arbete.

Ny produktutveckling

Tekniker och agronomer på vårt Center for Technology, Research and Innovation (CTRI) arbetar kontinuerligt med nya lösningar för bränslebesparing, förbättrad produktivitet, vattenkonservering och förbättrad hälsa för gräsmattor. Allt är en del av vår strävan efter ständiga förbättringar.

Äkta samarbetspartner

Snarare än att endast tillhandahålla utrustning vill vi vara en samarbetspartner du kan rådgöra med för dina verksamhetsbehov. Vi behandlar våra kunder vänligt och med respekt eftersom relationer är väldigt viktiga för oss. Oavsett om du är arbetsledare, VD eller operatör kommer Toro att samarbeta med dig för att hitta den bästa möjliga produkten till lägsta möjliga totala ägandekostnad.

 

Service och support

Vi erbjuder allt från service hos lokala distributörer till certifierad utbildning för dina underhållstekniker så att du kan dra full nytta av din Toro-utrustning. Vi stödjer dessutom många branschorganisationer och ideella organisationer som arbetar för att utveckla golfen.

Tradition inom golfen

Toro har tillverkat utrustning för plan- och landskapsskötsel i över 100 år. Redan i ett tidigt skede var vi först med att tillverka mekaniska produkter för gräsunderhåll för användning på golfbanor, och vi är sedan länge ledande inom utrustning och bevattning för golfbanor.

Många användningsområden

Toro-produkter används för att skapa gräs i mästarklass på många av världens främsta golfbanor. Men de klarar även de besvärligaste av förhållanden. Yrkesmänniskor inom markskötsel förlitar sig på Toro för extrem tålighet, från parker och skötsel vid vägar till landskapsprojekt och högskolecampus.

Lösningar du kan förlita dig på

Golfbanor pressas hela tiden att uträtta mer med mindre resurser. Toros utrustning är konstruerad för att hjälpa dig utnyttja de resurser du har till max. Med användarvänliga funktioner och tålighet för de besvärligaste av förhållanden kan du förlita dig på att Toros produkter håller operatörerna på alla nivåer produktiva hela dagen.

Allt vi gör präglas av att vi lyssnar på våra kunder, för vi vill erbjuda mer än bara produkter – vi vill tillhandahålla lösningar för de utmaningar du ställs inför. När du väljer Toro får du mer än bara golfutrustning och bevattningsprodukter. Du får stöd från en lokal distributör som engagerar sig för att du ska lyckas.

placeholder image

Med smarta produkter kan du göra mer

Ha kontroll över golfbanehanteringen med de senaste Toro-innovationerna, som är konstruerade för att vara mångsidiga så att du drar största möjliga nytta av din investering.


EN MASKIN. MÅNGA UPPGIFTER.

Toro® Outcross™ 9060
Förbered dig på att få mer gjort med Outcross 9060. Denna kompakta arbetshäst kombinerar fördelarna med en jordbrukstraktor och ett arbetsfordon i en och samma tidsbesparande universalmaskin. Den är kompatibel med en rad redskapsmärken så att du kan koppla till hinkar, gafflar, snöplogar och mycket mer. Dessutom ger den oberoende fyrhjulsdriften och styrningen mindre skador på gräsmattan, vilket gör den perfekt för golfbanor.

KRAFT OCH MÅNGSIDIGHET FÖR ATT FÅ JOBBET GJORT

Toro Workman® GTX
Med imponerande kraft, personbilsstyrning och exklusiva fjädrings- och bromssystem är Workman GTX det mest mångsidiga, praktiska och bekväma arbetsfordonet i sin klass. Detta kombinerade mark- och grässkötselfordon är försett med en delad ram med leder så att samtliga fyra hjul har markkontakt även i ojämn terräng. Spiralformade stötdämpare ger dessutom bekvämare körning och minskad trötthet.

Toro Golf

Välj ifrån ett heltäckande sortiment av golfutrustning som är bäst i sin klass, klicka här för att läsa mer